English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Politica de confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate explică practicile noastre, inclusiv alegerile dvs. cu privire la colectarea, utilizarea și dezvăluirea anumitor informații, inclusiv informațiile dvs. personale, de către SRDMEDIA („instituția”) în legătură cu serviciul de streaming online CINECLIC („aplicația”).

Contactați-ne

Pentru întrebări cu privire la această Politică de Confidențialitate sau utilizarea noastră de informații personale, cookie-uri sau tehnologii similare, vă rugăm să ne contactați  prin e-mail la office@cineclic.ro

Colecția de informații

Primim și stocăm informații despre dvs. cum ar fi:

Informațiile pe care ni le furnizați: Colectăm informațiile pe care ni le furnizați, care includ:

 • numele dvs., adresa de e-mail, metoda (metodele) de plată. Colectăm aceste informații într-o serie de moduri, inclusiv atunci când le introduceți în timp ce folosiți serviciul nostru, interacționați cu serviciul nostru pentru clienți;

Informații pe care le colectăm automat: Colectăm informații despre dvs. și despre utilizarea serviciului nostru, interacțiunile dvs. cu noi și publicitatea noastră, precum și informații referitoare la câte minute, de la ce tip de dispozitiv si din ce localitate ați vizionat CINECLIC. 

 • activitatea dvs. pe aplicația CINECLIC, cum ar fi selecțiile de titluri, filmele pe care le-ați urmărit interacțiunile dvs. cu e-mailurile noastre.

Informații din alte surse: Obținem informații și din alte surse. Protejăm aceste informații în conformitate cu practicile descrise în această Politică de Confidențialitate, plus orice restricții suplimentare impuse de sursa datelor. 

Utilizarea informațiilor: Folosim informații pentru a furniza, analiza, administra, imbunatati si personaliza serviciile si eforturile noastre de marketing, pentru a gestiona recomandarile abonaților, pentru a va procesa inregistrarea, comenzile si platile dvs. si pentru a comunica cu dvs. pe aceste si altele subiecte. De exemplu, folosim astfel de informatii pentru:

 • a determina locația dvs. geografică generală, a furniza conținutul localizat, a vă oferi recomandări de vizualizare personalizate pentru filme pe care noi credem că vă pot interesa.
 • a preveni, detecta și investiga activități potențial interzise sau ilegale, inclusiv fraudă și să ne punem în aplicare termenii legali.
 • a analiza și a înțelege publicul nostru, să ne îmbunătățim serviciul (inclusiv experiențele interfeței cu abonatul) și să optimizăm selecția de conținut, algoritmii de recomandare și livrare;
 • a comunica cu dvs. cu privire la serviciul nostru, astfel încât să vă putem trimite noutăți CINECLIC, detalii despre noile funcții și conținutul disponibil pe serviciul nostru, oferte speciale, anunțuri promoționale, sondaje pentru consumatori și pentru a vă ajuta cu solicitări operaționale.

Baza noastră legală pentru colectarea și utilizarea informațiilor personale descrise în această Politică de Confidențialitate va depinde de informațiile personale în cauză și de contextul specific în care le colectăm și le utilizăm. În mod normal, vom colecta informații personale de la dvs. acolo unde avem nevoie de informațiile personale pentru a efectua un contract cu dvs. (de exemplu, pentru a vă oferi serviciile noastre), în cazul în care prelucrarea este în interesele noastre legitime și nu este surclasată de interesele dvs. de protecție a datelor sau drepturilor și libertăților fundamentale (de exemplu, activitățile noastre de marketing direct în conformitate cu preferințele dvs.) sau în cazul în care avem consimțământul dvs. pentru a face acest lucru (de exemplu, pentru a participa la anumite activități de informare a consumatorilor, precum sondaje specifice și focus-grupuri). În unele cazuri, putem avea, de asemenea, o obligație legală de a colecta informații personale de la dvs. sau când altfel este nevoie de informațiile personale pentru a vă proteja interesele vitale sau cele ale altei persoane (de exemplu, pentru a preveni frauda în plată sau pentru a vă confirma identitatea). Pentru întrebări cu privire la utilizarea informațiilor dvs. personale (inclusiv bazele legale și mecanismele de transfer pe care ne bazăm), cookie-uri sau tehnologii similare, vă rugăm să contactați agentul nostru pentru protecția datelor / Biroul de Confidențialitate prin e-mail la contact@cineclic.ro

Dezvăluirea informațiilor

Dezvăluim informațiile dvs. în anumite scopuri și către terți, așa cum este descris mai jos:

 • Protecția CINECLIC și a altora: CINECLIC și Furnizorii săi de servicii pot dezvălui și utiliza în alt mod informațiile dvs. personale și de altă natură în cazul în care noi sau ei credem în mod rezonabil că o astfel de divulgare este necesară pentru: (a) a satisface orice lege, reglementare, proces legal sau cerere guvernamentală, (b) a aplica condițiile de utilizare aplicabile, inclusiv investigarea potențialelor încălcări ale acestora, (c) a detecta, preveni sau aborda în alt mod activități ilegale sau suspectate ilegale (inclusiv fraudă în plată), probleme de securitate sau tehnice sau (d) a proteja împotriva vătămării drepturilor, proprietății sau siguranței CINECLIC, a utilizatorilor acesteia sau a publicului, în conformitate cu cerințele sau în condițiile legii.
 • Transferuri de afaceri: În legătură cu orice reorganizare, restructurare, fuziune sau vânzare sau alt transfer de active, vom transfera informații, inclusiv informații personale, cu condiția ca partea care primește, să consimtă să respecte informațiile dvs. personale într-o manieră compatibilă cu Politica de Confidențialitate.
 • Ori de câte ori pe parcursul schimbului de informații transferăm informații personale în țări din afara Spațiului Economic European și în alte regiuni cu legi cuprinzătoare privind protecția datelor, ne vom asigura că informațiile sunt transferate în conformitate cu această Politică de Confidențialitate și conform celor permise de legile aplicabile privind protejarea datelor.

De asemenea, puteți alege să dezvăluiți informațiile dvs. în următoarele moduri:

 • anumite porțiuni ale serviciului nostru pot conține un instrument care vă oferă opțiunea de a partaja informații prin e-mail, mesaje text și aplicații de partajare socială sau altele, utilizând clienții și aplicațiile de pe dispozitivul dvs. inteligent;
 • conexiunile sociale și tehnologiile similare vă permit să partajați informații. Conexiunile sociale și aplicațiile sociale sunt operate chiar de rețelele sociale și sunt supuse condițiilor lor de utilizare și a politicilor de confidențialitate.

Accesul la cont și profiluri

 • Profiluri: Profilurile(Conturile) permit utilizatorilor să aibă o experiență a aplicației CINECLIC distinctă, personalizată, construită în jurul conținutului video care îi interesează.  Accesul se realizează prin introducerea unei adrese de mail si a unei parole configurate de dumneavoastră in momentul abonării.

Informațiile și drepturile dvs.

 • Pentru a face solicitări sau dacă aveți o întrebare cu privire la practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să contactați agentul nostru pentru protecția datelor la adresa contact@cineclic.ro privind protecția datelor.  Sediul nostru principal în Uniunea Europeană este în România. Datele noastre de indentificare sunt: 
 • ASOCIATIA CULTURALĂ SRDMEDIA , înscrisă la Registrul special sub nr. 33/11.11.2019, atribut fiscal C.I.F. 42030945. 

Modificări la această politică de confidențialitate

Vom actualiza când este necesar această Politică de confidențialitate, ca răspuns la modificarea cerințelor legale, de reglementare sau operaționale. Vom oferi o notificare cu privire la aceste schimbări (inclusiv atunci când vor intra în vigoare) în conformitate cu legislația. Utilizarea dvs. în continuare a serviciului CINECLIC după ce aceste actualizări vor intra în vigoare va constitui o confirmare și (după caz) acceptarea acestor modificări. Dacă nu doriți să recunoașteți sau să acceptați actualizări ale acestei Politici de confidențialitate, puteți anula utilizarea serviciului CINECLIC.