English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Termeni și Condiții

Termeni și condiții de utilizare pentru platforma de streaming online CINECLIC

CINECLIC este un serviciu românesc de divertisment în streaming pe baza de abonament care se bucură de seriale TV, documentare și filme de lung metraj românești. Membrii pot viziona cât doresc, oricând, oriunde, pe orice ecran conectat la internet. Membrii pot viziona, întrerupe și relua vizionarea, toate fără reclame sau angajamente.

La CINELCIC, vrem să distram lumea. Indiferent de gustul dvs. și indiferent unde locuiți, vă oferim acces la cele mai bune filme, documentare și spectacole de divertisment. Membrii noștri controlează ceea ce doresc să vizioneze, atunci când doresc, fără reclame, într-un singur abonament simplu.

Despre Serviciul CINECLIC

CINECLIC este un serviciu media audiovizual la cerere, disponibil pe baza de Abonament. Prin accesarea si utilizarea sa de catre Utilizatori.


Continutul Serviciului CINECLIC

Serviciul CINECLIC este serviciu de divertisment în streaming disponibil Utilizatorilor care detin conexiune la internet si un dispozitiv de acces compatibil sa acceseze un continut foarte variat de programe audiviovizuale, cum ar fi, dar fara a se limita la, filme din arhiva națională de filme, Piese de teatru, emisiuni de divertisment, filme și seriale nationale si/sau internationale etc.

Continutul furnizat in cadrul Serviciului CINECLIC este:

 continut neliniar, de tip video la cerere, a carui vizualizare se realizeaza la cererea individuala a Utilizatorului si la momentul ales de acesta.
Continutul este disponibil, in general, pentru vizionare pe teritoriul Romaniei prin intemediul website-ul www.cineclic.ro compatibil cu dispozitive de operare, fixe si mobile, conectate la internet, a aplicatiei pentru dispozitive mobile CINECLIC si/sau prin intermediul aplicatiei disponibile pe televizoarele de tip Smart TV. Accesul la Continut prin intermediul aplicatiei pentru dispozitive mobile CINECLIC si/sau prin intermediul aplicatiei disponibile pe televizoarele de tip Smart TV este limitat doar la o parte din continutul CINECLIC, in functie de disponibilitatile tehnice.

Utilizatorii pot intampina restrictii in accesare, utilizare sau tentativa de accessare si/sau utilizare a Continutului in sau din afara Romaniei (inclusiv in roaming), urmare a limitarilor de exploatare a drepturilor de proprietate intelectuala impuse de furnizorii continutului disponibil in Serviciul CINECLIC.

CINECLIC invedereaza Utilizatorilor ca aceste restrictii de acces pot fi evidentiate sau nu in interfata Serviciului CINECLIC si ca incalcarea lor de catre Utilizatori poate constitui infractiune, care se pedepseste in conditiile legii. Utilizatorul este singurul raspunzator pentru utilizarea accidentala a Serviciului CINECLIC atunci cand acesta se afla in zona de granita a Romaniei, astfel incat orice cost suplimentar generat in sarcina sa de aceasta accesare si/sau utilizare a Serviciului CINECLIC nu va putea fi imputa CINECLIC.

Toti Utilizatorii au dreptul sa foloseasca serviciile oferite de CINECLIC prin intermediul Serviciului CINECLIC atat timp cat nu incalca prevederile Termenilor si conditiilor. Unele filme sunt disponibile, din ratiuni de drepturi de autor, doar vizitatorilor din Romania. Pentru evitarea oricarui dubiu Utilizatorul intelege ca doar anumite titluri de filme ,seriale sau emisiuni pot fi vizionate din afara Romaniei, iar abonarea se face cu cardul sau Paypal.


Continutul Serviciului CINECLIC este furnizat de CINECLIC cu buna credinta. Serviciul CINECLIC va fi folosit de Utilizator pe seama responsabilitatii proprii, iar CINECLIC nu va putea fi tinuta responsabila pentru nicio urmare negativa ce ar putea rezulta din accesarea si/sau utilizarea Serviciului CINECLIC in lipsa culpei sale dovedite. Accesul la Serviciul CINECLIC este permis persoanelor cu varsta de cel putin 16 ani. Cu toate acestea, accesul la un anumit Continut poate avea restrictii de varsta, indicate prin etichete. Spre exemplu, etichetele "18+" in cazul unor programe audiovizuale indica faptul ca anumite categorii de continut video sunt permise doar persoanelor cu varsta de peste 18 ani.

Structura Serviciului CINECLIC (inclusiv variantele in care este oferit/organizat Continutul in cadrul Serviciului) este cea disponibila la momentul accesarii pe website-ul CINECLIC.

Fara instiintarea prealabila a Utilizatorului CINECLIC are dreptul sa modifice structura si Continutul Serviciului CINECLIC. Modificarile pot fi facute in functie de politica editoriala a CINECLIC, de negocierile cu furnizorii de Continut, de numarul de accesari a Continutului, precum in functie de orice alti factori care pot influenta aceasta structura a Serviciului CINECLIC. Astfel, CINECLIC poate, dar fara a se limita la, sa introduca sau sa scoata din Continutul Serviciului CINECLIC un anumit tip de material audiovizual din Continut.


Accesul la Serviciul CINECLIC

Accesul la Serviciul CINECLIC se poate realiza prin crearea unui cont de Utilizator si plata de catre Utilizator a pretului Abonamentului. In vederea crearii contului de Utilizator, acesta din urma va comunica CINECLIC si/sau partenerilor contractuali ai CINECLIC urmatoarelor date ale Utilizatorului: numele, prenumele, adresa de e-mail si data nasterii. Toate aceste informatii trebuie sa fie reale, corecte, complete si actuale. Pentru evitarea oricarui dubiu Utilizatorul intelege ca inregistrarea contului de Utilizator se va putea face prin intermediul website-ului www.cineclic.ro sau a aplicatiei pentru dispozitive mobile CINECLIC;

Contul de Utilizator functioneaza pe baza de nume de Utilizator si parola. Utilizatorul intelege ca CINECLIC nu poate garanta disponibilitatea si acceptarea niciunui nume de Utilizator solicitat de Utilizator in scopul inregistrarii. Recomandarea CINECLIC este ca parola sa ramana confidentiala. CINECLIC nu va cere in nicio circumstanta Utilizatorului dezvaluirea parolei.

Contul de Utilizator este destinat exclusiv pentru uz personal. Utilizatorul se obliga sa notifice imediat CINECLIC ori de cate ori o persoana identificata sau neidentificata, fara permisiunea Utilizatorului, acceseaza sau ar putea eventual accesa Serviciul cu ajutorul datelor de identificare ale contului de Utilizator.

Utilizatorului ii revine intreaga responsabilitate pentru actiunile sale decurgand din aceasta calitate si garanteaza respectarea obligatiilor prevazute in prezente Termeni si conditii.

Utilizatorul se va asigura ca toate instructiunile/actiunile date/intreprinse prin intermediul Serviciului CINECLIC sunt corecte si complete. In caz contrar, CINECLIC nu raspunde de erorile care pot aparea ca urmare a nerespectarii de catre Utilizator a acestei obligatii.

Utilizatorul autorizeaza CINECLIC sa actioneze pe baza instructiunilor date de Utilizator chiar daca instructiunile respective contrazic la un moment dat alte instructiuni anterioare. Utilizatorul da instructiuni CINECLIC prin accesarea Serviciului CINECLIC si prin introducerea numelui si parolei sale de Utilizator.

Abonamente

Utilizatorii pot opta pentru varianta de abonament puse la dispozitie de CINECLIC, astfel:

Pretul unui abonamentului este de 4,99 Euro/lună (pret care include TVA).

Plata Abonamentului se face in avans, la inceputul fiecarei luni astfel Utilizatorul are in orice moment posibilitatea de a avea acces la intregul Continut al Serviciului CINECLIC, achitand pretul Abonamentului.

Modalitati de plata:

Plata Abonamentelor poate fi facuta prin card. 

Plata Abonamentului prin card bancar:

In momentul in care Utilizatorul alege sa devina abonat, acestuia ii vor fi solicitate datele de identificare ale cardului sau bancar. In contul bancar asociat cardului Utilizatorului va fi blocata suma necesara platii Abonamentului pentru o perioada de 1 (o) luna, respective 4,99 Euro (pret care include TVA).

Plata Abonamentului ales de Utilizator, se face automat din contul bancar al Utilizatorului, la inceputul fiecarei noi perioade de Abonament fara a fi necesara o actiune suplimentara din partea Utilizatorului (“plata recurenta”). Plata recurenta a pretului Abonamentului se va efectua automat cu o ora inainte de expirarea perioadei de valabilitate a Abonamentului.

In cazul in care la momentul la care plata recurenta a Abonamentelor devine scadenta nu exista disponibilitati banesti in contul bancar al Utilizatorului, accesul acestuia la Continutul Serviciului CINECLIC va fi restrictionat si se va incerca din nou retragerea sumelor de bani aferente Abonamentului in urmatoarele 10 (zece) zile (la plata prin card), iar daca dupa 10 (zece) astfel de incercari nu exista disponibilitati banesti, contul Utilizatorului va fi declarat inactiv. In cazul in care realizarea platii recurente va fi realizata in aceste 10 (zece) zile, perioada de valabilitate a Abonamentului va fi calculata de la data platii effective a pretului aferent Abonamentului.

Renuntarea la Abonament si/sau plata recurenta a acestuia.

Utilizatorul intelege si accepta ca, in cazul platii Abonamentului , oprirea Abonamentului si/sau a platilor recurente ale acestuia se pot realiza in orice moment prin anularea abonamentului CINECLIC.

Aceasta actiune se realizează astfel:

Intrați la secțiunea”Contul Tău” din Menu. Apoi faceți click pe rubrica”Facturare” situată în partea de sus a paginii. Se va deschide o pagină unde veți vedea rubrica”Planul activ” Apăsați butonul ”Schimbați Planul” Se va deschide o nouă fereastră și în partea din dreapta jos a paginii aveti butonul ”Anulați Înscrierea” Apăsați butonul ”Anulați înscrierea” si astfel vă dezabonați de la platforma CINECLIC.

Reactivarea Abonamentului

In cazul in care Abonamentul a fost inchis ca urmare a constatarii lipsei necesarului de bani la taxarea recurenta, Utilizatorul poate solicita oricand reinnoirea Abonamentului si continuarea platii pentru a beneficia de Serviciul CINECLIC. Confirmarea acordului Utilizatorului se poate face prin e-mail.

Functionarea Serviciului CINECLIC

CINECLIC va depune toate eforturile rezonabile pentru furnizarea neintrerupta a Seviciului CINECLIC. CINECLIC nu raspunde si nu garanteaza, insa, furnizarea continua a Serviciului CINECLIC si disponibilitatea lui pentru Utilizator. Furnizarea Serviciului este conditionata de mai multi factori inclusiv, dar fara a se limita la, dispozitivele folosite de Utilizator, calitatea serviciilor de internet furnizate de tertii contractati de Utilizator, lipsa de capacitate a legaturilor de interconectare intre retelele acestor furnizori de internet si reteaua de livrare de Continut a Serviciului CINECLIC, existenta unor erori tehnice (inclusiv virusarea/compromiterea) a dispozitivelor Utilizatorului, gradul de incarcare a retelei utilizate de CINECLIC pentru furnizarea Serviciului CINECLIC etc.
CINECLIC este indreptatit sa intrerupa furnizarea Serviciului CINECLIC pentru efectuarea de lucrari: (i) de intretinere la website-ul CINECLIC si/ori la reteaua tehnica prin care se furnizeaza Serviciul CINECLIC, (ii) de inlocuire a oricarui element al acestora si/sau (iii) de modernizare (actualizare) a website-ului si/sau aplicatiilor CINECLIC pentru dispozitive mobile si/sau a aplicatiei disponibile pe televizoarele de tip Smart TV.


Dotari tehnice minime

Pentru o utilizare neintrerupta a Serviciului CINECLIC, sunt necesare, cu titlu exemplificativ, urmatoarele dotari tehnice minime in cazul echipamentelor cu sisteme de operare Windows: Procesor i3 SkyLake, memorie RAM 8Gb, Placa video cu accelerator grafic, placa de sunet, sistem de operare minim Windows 7, cea mai noua versiune de browser pusa la dispozitia publicului de fiecare dezvoltator in parte, cum ar fi, dara fara a se limita la, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome etc., conexiune la Internet stabila (cel putin 2MBps). Pentru echipamentele care utilizeaza sistemul de operare Mac OS urmatoarele dotari tehnice minime sunt necesare: Procesor i3 SkyLake, memorie RAM 8Gb, sistem de operare minim Mac OS 10.11, cea mai noua versiune de browser pusa la dispozitia publicului de fiecare dezvoltator in parte, cum ar fi, dara fara a se limita la, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome etc., conexiune la Internet stabila (cel putin 2MBps)

Aplicatia CINECLIC pentru dispozitive mobile de tip IOS, Android si Smart TV va fi disponibila gratuit pe internet in maxim 1 an de la lansarea platformei. 

Pentru evitarea oricarui dubiu Utilizatorii inteleg si accepta ca aplicatia CINECLIC care va fi disponibila pe televizoarele de tip Smart TV nu ofera posibilitatea acestora de a-si face achizitiona un Abonament direct din aceasta aplicatie.

Aplicatia CINECLIC va fi disponibila pentru televizoarele de tip Smart TV. Aplicatia nu se va putea instala pe modelele Smart TV mai vechi de anul 2016. Pentru a accesa Serviciul CINECLIC de pe un televizor de tip Smart TV, televizorul trebuie sa fie conectat la internet, prin wireless sau prin cablu. Odata descarcata gratuit Aplicatia CINECLIC, produsele din Continutul Serviciului CINECLIC vor fi diponibile Utilizatorilor la un simplu Play. Pentru evitarea oricarui dubiu, Utilizatorul intelege si accepta ca utilizarea Serviciului CINECLIC prin intermediul aplicatiei instalata pe televizoarele de tip Smart TV este limitata doar la o parte din produsele regasite in Continutul Serviciului CINECLIC, in functie de disponibilitatile tehnice.

Pentru a vedea Continutul Serviciului CINECLIC la calitate inalta este nevoie de o rata de transfer de 7Mbps, iar pentru calitate redusa, 4Mbps. In cazul in care Utilizatorii folosesc pentru conectarea la Serviciul CINECLIC stick-uri de internet, acestia inteleg si accepta ca semnalul sau tipul de abonament oferit de distribuitorii serviciilor de internet alese de Utilizatori pot influenta calitatea receptiei Serviciului CINECLIC, independent de modul in care Serviciul CINECLIC este oferit de CINECLIC Utilizatorilor.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Serviciul CINECLIC poate fi accesat de la cel mult 3 (trei) simultan din aceeasi categorie, cu exceptia PC-ului si a dispozitivelor mobile care utilizeaza sistemul de operare Android.
CINECLIC poate modifica oricand compatibilitatile Serviciului CINECLIC cu diferitele sisteme de operare si browsere si nu-si asuma raspunderea in legatura cu nefunctionarea echipamentului hardware folosit de Utilizator.

Accesarea si/sau utilizarea Serviciului CINECLIC pe dispozitive mobile se face exclusiv prin intermediul versiunii de mobil a website-ului www.cineclic.ro sau a aplicatiilor CINECLIC.


Utilizarea Serviciului CINECLIC

Utilizatorul se obliga sa utilizeze Serviciul CINECLIC in limite rezonabile si in conditiile unei practici loiale. Serviciul CINECLIC nu poate fi folosit de Utilizator in scopuri comerciale sau in vederea obtinerii de profit.
Sunt considerate activitati frauduloase ale Utilizatorului, de exemplu, dar fara a se limita: (i) furnizarea de informatii eronate/false oricand pe parcursul relatiei comerciale dintre Utilizator si CINECLIC (negociere, incheiere, incetare); (ii) furnizarea Serviciului CINECLIC catre terti (contra cost sau in mod gratuit) sau in orice alte scopuri decat cele prevazute in aceste Termeni si conditii; (iii) copierea si/sau exploatarea, integrala sau partiala Continutului Serviciului CINECLIC de catre Utilizator, in orice mod neautorizat prin prezentul Contract ; (iv) introducerea in Serviciul CINECLIC, cu buna stiinta, de virusi, programe spion (Trojan horses, worms, time-bombs, keystroke loggers, spyware, adware etc.) sau alte materiale daunatoare; (v) incercarea Utilizatorului sa obtina accesul neautorizat la website-ul CINECLIC, la serverul pe care este gazduit website-ul sau pe orice alt server, computer sau baza de date conectata la website; (vi) atacul Serviciului CINECLIC prin intermediul unui atac "denial-of-service" sau "distributed denial-of service"; (vii) incalcarea restrictiilor de utilizare a Serviciului CINECLIC; (iii) recomercializarea (cu titlu gratuit sau oneros) a Serviciului CINECLIC catre terti, precum si orice tentativa de a realiza oricare dintre aceste actiuni.
Daca prin orice forma de utilizare frauduloasa a Servicului CINECLIC Utilizatorul comite, in conditiile legii, o infractiune, CINECLIC are dreptul sa raporteze orice astfel de incalcare autoritatilor competente de aplicare a legii si sa coopereze cu aceste autoritati prin/pentru dezvaluirea identitatii Utilizatorului. In cazul unei astfel de incalcari, dreptul Utilizatorului de a utiliza Serviicul CINECLIC va inceta de indata.


Portabilitatea Serviciului CINECLIC

Utilizatorii teritoriul tarilor România, tarile membre ale Uniunii Europene Canada, S.U.A, Israel, vor putea accesa si utiliza Continutul Serviciului CINECLIC in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2017/1128 al Parlamentului European si al Consiliului din 14 iunie 2017 privind portabilitatea transfrontaliera a serviciilor de continut online.
Ori de cate ori Utilizatorul va accesa si utiliza Continutul Serviciului CINECLIC dintr-un stat, altul decat Romania, acesta accepta si intelege ca CINECLIC nu va putea fi facuta in niciun caz raspunzatoare pentru calitatea in care este receptionat Serviciul CINECLIC, avand in vedere ca aceasta calitate depinde in mod direct de conexiunea de Internet utilizata de Utilizator.

Calitatea materialelor video:

Materiale video din conținutul platformei CINELCIC sunt digitalizate după pelicule sau după alte tipuri de stocare disponibile anilor trecuți astfel CINECLIC nu se face responsabil pentru calitatea mai puțin bună a unor materiale prezentate aici pe platformă . Noi am încercat să ridicăm calitatea materialelor video aflate pe platformă în așa fel încât dumneavoastră să beneficiați de o vizionare la o calitate foarte bună. Dacă anumite filme ,documentare, seriale tv sau filme de arhivă nu au o calitate foarte bună asta se datorează conținutului video de bază și de cum au fost stocate (ex: materiale video unde veți vedea mici imperfecțiuni de peliculă sau de granulația peliculei accentuată sau materialele filmate cu tehnica anilor 1970 din Televiziune in format 4:3 alb negru) Toate aceste mici inconveniente se datorează exclusiv materialelor de bază deținute legal de arhivele statului.  

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile de proprietate intelectuala asupra Serviciului CINECLIC (ex: brevete de inventii, marci, drepturi de autor, drepturi conexe dreptului de autor, know-how), prezente sau viitoare, apartin in integralitate CINECLIC si/sau subcontractorilor sai, iar Utilizatorul nu dobandeste niciun drept de proprietate intelectuala asupra Continutului Serviciului CINECLIC si/sau oricarora dintre elementele aici mentionate. Astfel, dar fara a se limita la, Utilizatorul nu dobandeste drepturi de autor si/sau conexe dreptului de autor asupra operelor (de exemplu, muzica, film, program de televiziune, grafica etc), prestatiilor (de exemplu: interpretarile actorilor, cantaretilor,dansatorilor) si/sau fonogramelor, drepturi asupra marcilor (de exemplu, asupra denumirilor posturilor si programelor de televiziune, altor furnizori de Continut etc.), drept asupra inventiilor, drepturi de utilizare imagine, nume si/sau voce etc.
Drepturile de proprietate intelectuala se intind atat asupra Serviciului CINECLIC, privit, individual, ca intreg, cat si asupra oricaror fragmente, componente sau elemente, de orice natura din sau ale acestuia.
Folosirea de catre Utilizator a oricaruia dintre sau a tuturor produselor purtatoare de drepturi de proprietate intelectuala constand in, decurgand din sau avand legatura cu Serviciul CINECLIC, Continutul si/sau website-ul CINECLIC in orice alt scop si in orice alta forma decat cele expres permise prin prezentul document, autorizarea de catre Utilizator a unei astfel de folosiri (inclusiv prin neinterventia in scopul incetarii unei folosiri ilicite de care Utilizatorul ia cunostinta), precum si orice incercare de a folosi/autoriza orice astfel de folosiri poate constitui infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare. De asemenea, Utilizatorul intelege si accepta faptul ca este pe deplin responsabil pentru toate prejudiciile cauzate CINECLIC prin savarsirea oricarora dintre actiunile/inactiunile de care se face vorbire in aceasta clauza.
Utilizatorul care observa incalcarea acestor reguli pe site este rugat sa ne informeze la adresa de e-mail: contact@cineclic.ro


Link-uri catre alte domenii web

Serviciul CINECLIC poate contine link-uri catre website-uri care nu sunt administrate sau care nu sunt aflate in controlul sau direct. Serviciul CINECLIC ofera link-uri catre terte website-uri cu buna credinta si nu este responsabil pentru continutul acestora din urma.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin utilizarea Serviciului CINECLIC Utilizatorul intelege ca CINECLIC poate prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în temeiul Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR) si implicit va exprimati acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.  Această Politică de Confidențialitate explică practicile noastre, inclusiv alegerile dvs. cu privire la colectarea, utilizarea și dezvăluirea anumitor informații, inclusiv informațiile dvs. personale, de către SRDMEDIA („instituția”) în legătură cu serviciul de streaming online CINECLIC („aplicația”).

Contactați-ne

Pentru întrebări cu privire la această Politică de Confidențialitate sau utilizarea noastră de informații personale, cookie-uri sau tehnologii similare, vă rugăm să ne contactați  prin e-mail la contact@cineclic.ro

Colecția de informații

Primim și stocăm informații despre dvs. cum ar fi:

Informațiile pe care ni le furnizați: Colectăm informațiile pe care ni le furnizați, care includ:

 • numele dvs., adresa de e-mail, metoda (metodele) de plată. Colectăm aceste informații într-o serie de moduri, inclusiv atunci când le introduceți în timp ce folosiți serviciul nostru, interacționați cu serviciul nostru pentru clienți;

Informații pe care le colectăm automat: Colectăm informații despre dvs. și despre utilizarea serviciului nostru, interacțiunile dvs. cu noi și publicitatea noastră, precum și informații referitoare la câte minute, de la ce tip de dispozitiv si din ce localitate ați vizionat CINECLIC. 

 • activitatea dvs. pe aplicația CINECLIC, cum ar fi selecțiile de titluri, filmele pe care le-ați urmărit interacțiunile dvs. cu e-mailurile noastre.

Informații din alte surse: Obținem informații și din alte surse. Protejăm aceste informații în conformitate cu practicile descrise în această Politică de Confidențialitate, plus orice restricții suplimentare impuse de sursa datelor. 

Utilizarea informațiilor: Folosim informații pentru a furniza, analiza, administra, imbunatati si personaliza serviciile si eforturile noastre de marketing, pentru a gestiona recomandarile abonaților, pentru a va procesa inregistrarea, comenzile si platile dvs. si pentru a comunica cu dvs. pe aceste si altele subiecte. De exemplu, folosim astfel de informatii pentru:

 • a determina locația dvs. geografică generală, a furniza conținutul localizat, a vă oferi recomandări de vizualizare personalizate pentru filme pe care noi credem că vă pot interesa.
 • a preveni, detecta și investiga activități potențial interzise sau ilegale, inclusiv fraudă și să ne punem în aplicare termenii legali.
 • a analiza și a înțelege publicul nostru, să ne îmbunătățim serviciul (inclusiv experiențele interfeței cu abonatul) și să optimizăm selecția de conținut, algoritmii de recomandare și livrare;
 • a comunica cu dvs. cu privire la serviciul nostru, astfel încât să vă putem trimite noutăți CINECLIC, detalii despre noile funcții și conținutul disponibil pe serviciul nostru, oferte speciale, anunțuri promoționale, sondaje pentru consumatori și pentru a vă ajuta cu solicitări operaționale.

Baza noastră legală pentru colectarea și utilizarea informațiilor personale descrise în această Politică de Confidențialitate va depinde de informațiile personale în cauză și de contextul specific în care le colectăm și le utilizăm. În mod normal, vom colecta informații personale de la dvs. acolo unde avem nevoie de informațiile personale pentru a efectua un contract cu dvs. (de exemplu, pentru a vă oferi serviciile noastre), în cazul în care prelucrarea este în interesele noastre legitime și nu este surclasată de interesele dvs. de protecție a datelor sau drepturilor și libertăților fundamentale (de exemplu, activitățile noastre de marketing direct în conformitate cu preferințele dvs.) sau în cazul în care avem consimțământul dvs. pentru a face acest lucru (de exemplu, pentru a participa la anumite activități de informare a consumatorilor, precum sondaje specifice și focus-grupuri). În unele cazuri, putem avea, de asemenea, o obligație legală de a colecta informații personale de la dvs. sau când altfel este nevoie de informațiile personale pentru a vă proteja interesele vitale sau cele ale altei persoane (de exemplu, pentru a preveni frauda în plată sau pentru a vă confirma identitatea). Pentru întrebări cu privire la utilizarea informațiilor dvs. personale (inclusiv bazele legale și mecanismele de transfer pe care ne bazăm), cookie-uri sau tehnologii similare, vă rugăm să contactați agentul nostru pentru protecția datelor / Biroul de Confidențialitate prin e-mail la contact@cineclic.ro

Dezvăluirea informațiilor

Dezvăluim informațiile dvs. în anumite scopuri și către terți, așa cum este descris mai jos:

 • Protecția CINECLIC și a altora: CINECLIC și Furnizorii săi de servicii pot dezvălui și utiliza în alt mod informațiile dvs. personale și de altă natură în cazul în care noi sau ei credem în mod rezonabil că o astfel de divulgare este necesară pentru: (a) a satisface orice lege, reglementare, proces legal sau cerere guvernamentală, (b) a aplica condițiile de utilizare aplicabile, inclusiv investigarea potențialelor încălcări ale acestora, (c) a detecta, preveni sau aborda în alt mod activități ilegale sau suspectate ilegale (inclusiv fraudă în plată), probleme de securitate sau tehnice sau (d) a proteja împotriva vătămării drepturilor, proprietății sau siguranței CINECLIC, a utilizatorilor acesteia sau a publicului, în conformitate cu cerințele sau în condițiile legii.
 • Transferuri de afaceri: În legătură cu orice reorganizare, restructurare, fuziune sau vânzare sau alt transfer de active, vom transfera informații, inclusiv informații personale, cu condiția ca partea care primește, să consimtă să respecte informațiile dvs. personale într-o manieră compatibilă cu Politica de Confidențialitate.
 • Ori de câte ori pe parcursul schimbului de informații transferăm informații personale în țări din afara Spațiului Economic European și în alte regiuni cu legi cuprinzătoare privind protecția datelor, ne vom asigura că informațiile sunt transferate în conformitate cu această Politică de Confidențialitate și conform celor permise de legile aplicabile privind protejarea datelor.

De asemenea, puteți alege să dezvăluiți informațiile dvs. în următoarele moduri:

 • anumite porțiuni ale serviciului nostru pot conține un instrument care vă oferă opțiunea de a partaja informații prin e-mail, mesaje text și aplicații de partajare socială sau altele, utilizând clienții și aplicațiile de pe dispozitivul dvs. inteligent;
 • conexiunile sociale și tehnologiile similare vă permit să partajați informații. Conexiunile sociale și aplicațiile sociale sunt operate chiar de rețelele sociale și sunt supuse condițiilor lor de utilizare și a politicilor de confidențialitate.

Accesul la cont și profiluri

 • Profiluri: Profilurile(Conturile) permit utilizatorilor să aibă o experiență a aplicației CINECLIC distinctă, personalizată, construită în jurul conținutului video care îi interesează.  Accesul se realizează prin introducerea unei adrese de mail si a unei parole configurate de dumneavoastră in momentul abonării.

Informațiile și drepturile dvs.

 • Pentru a face solicitări sau dacă aveți o întrebare cu privire la practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să contactați agentul nostru pentru protecția datelor la adresa contact@cineclic.ro privind protecția datelor.  Sediul nostru principal în Uniunea Europeană este în România. Datele noastre de indentificare sunt: 
 • ASOCIATIA CULTURALĂ SRDMEDIA , înscrisă la Registrul special sub nr. 33/11.11.2019, atribut fiscal C.I.F. 42030945. 

Modificări la această politică de confidențialitate

Vom actualiza când este necesar această Politică de confidențialitate, ca răspuns la modificarea cerințelor legale, de reglementare sau operaționale. Vom oferi o notificare cu privire la aceste schimbări (inclusiv atunci când vor intra în vigoare) în conformitate cu legislația. Utilizarea dvs. în continuare a serviciului CINECLIC după ce aceste actualizări vor intra în vigoare va constitui o confirmare și (după caz) acceptarea acestor modificări. Dacă nu doriți să recunoașteți sau să acceptați actualizări ale acestei Politici de confidențialitate, puteți anula utilizarea serviciului CINECLIC. 

Incalcarea Termenilor si Conditiilor
In cazul nerespectarii Termenilor si conditiilor, CINECLIC isi rezerva dreptul de a suspenda furnizarea Serviciului CINECLIC si/sau de a anula orice cont al oricarui Utilizator fara notificare prealabila.

Modificarea termenilor si conditiilor

CINECLIC isi rezerva dreptul de a modifica fara notificare prealabila Termenii si conditiile. Orice schimbare va fi publicata pe website-ul www.cineclic.ro. Utilizarea Serviciului CINECLIC este o confirmare a faptului ca esti familiar cu cele mai recente modificarile aduse de CINECLIC Termenilor si conditiilor.